Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محمد باقر قالیباف، شهردار تهران عصر امروز سی و یکم مرداد 96 در مراسم بازدید از مراحل پایانی مرمت خانه اتحادیه و تبدیل آن به موزه مشاهیر طی سخنانی اظهار کرد: خوشحال هستم در آخرین روز مسئولیتم در شهرداری تهران این توفیق را پیدا کردیم که در این مکان تاریخی حضور پیدا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: ما با کمک نخبگان برنامه اول، دوم و سوم را در شهر تهران تنظیم کردیم و امروز می‌بینیم که با همت بلند، خرد و کار جمعی و مشورت همکارانم بیش از 90 درصد آن چیزی که تحت عنوان برنامه نوشتیم، گام به گام تحقق پیدا کرد. البته سختی‌های بسیار زیادی را در این راه تحمل کردیم اما همه آن سختی‌ها برای ما لذت‌بخش بود.

شهردار تهران تاکید کرد: ما با هدف بسیار روشن تحت عنوان ارتقای کیفیت زندگی در بعد مادی و معنوی کار را شروع کردیم و بعد بر اساس این هدف با رویکرد فرهنگی و اجتماعی حرکت کردیم، البته این تصمیم خیلی سختی بود چراکه امروز هر کار فرهنگی که می‌خواهیم انجام دهیم، می‌گوییم کار فرهنگی پول می‌خواهد و همه باید به آن کمک مالی کنند. این در حالی است که فرهنگ در ذات خودش به‌حدی ظرفیت مادی و معنوی دارد که نیاز به هیچ چیز دیگری ندارد. علت هم آن است که منابع عظیم انسانی در این حوزه وجود دارد و خلاقیت این افراد است که سایر ظرفیت‌ها را در کنار خودش به وجود می‌آورد.

قالیباف بیان کرد: تفاوت برنامه ما در شهرداری تهران با بعضی برنامه‌های دیگر آن بود که من سعی کردم بر مدار برنامه حرکت کنم و در این مسیر گاهی اوقات سختی‌ها و ریسک‌های بسیار بزرگی هم داشتیم. روزی که در شهر تصمیم گرفته شد خیابان 15 خرداد بسته شود، همه به صورت یکپارچه با این تصمیم مخالف بودند. حتی مسئولان دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی، وزارت کشور، خود بازاریان و مردم هم مخالف اجرای این تصمیم بودند و تنها ما در شهرداری تهران با نیروی انتظامی به این نتیجه رسیده بودیم که باید این اتفاق بیفتد. چرا که بحث‌های منطقی در حوزه آسیب‌های اجتماعی داشتیم و به این نتیجه رسیده بودیم که ارتقای کیفیت زندگی باید از منطقه 12 شروع شود چراکه در شش دهه گذشته این منطقه دائم تخریب شده است.

وی ادامه داد: همه به‌حد کفایت حرف زده‌ایم و روی کاغذ نوشته‌ایم اما بالاخره از یک جایی باید بایستیم و این حرف‌ها را شروع کنیم. آغاز کار ما برای اجرای جدی و مصمم طرح در بستر خیابان 15 خرداد بود. در نهایت پس از اجرای این طرح شاهد بودیم که کمتر از 15 روز همان‌هایی که پلاکارد زدند و تجمع کردند و بعضا با زبان ما را نواختند دوباره جمع شدند و پلاکارد آنها به پلاکارد تشویق تبدیل شد که ای‌کاش این کار زودتر صورت می‌گرفت.

شهردار تهران ادامه داد: این به معنی تغییر نگرش از یک عادت غلط چند دهه‌ای است و آثار فراوانی هم به دنبال داشت؛ به عنوان نمونه امروز نرخ رشد ساخت و ساز مسکن در سراسر کشور و حتی مناطق برخوردار تهران منفی است اما بعد از شش سال تلاش در منطقه 12 به نقطه‌ای رسیده‌ایم که بر اساس شاخص‌های بانک مرکزی در سال 94 و 95 تنها جایی که در حوزه ساخت و ساز رشد دو رقمی داشته همین منطقه بوده است.

احیای خانه اتحادیه احیای زندگی در قلب تاریخی تهران است
قالیباف در ادامه به روند بازسازی خانه باغ اتحادیه در قلب تاریخی تهران اشاره کرد و گفت: ما اینجا تنها یک ساختمان را احیا نکردیم بلکه این پایه‌گذار یک حرکتی است که دوباره حیات و زندگی را به منطقه 12 بر می‌گرداند. راه‌حل آسیب‌های اجتماعی در دراز مدت و رویکرد انسان محوری نیز همین است.

به گفته شهردار تهران در حاشیه این مراسم تفاهم‌نامه مربوط به تئاتر نصر در خیابان لاله‌زار با همکاری جهاد دانشگاهی امضا می‌شود تا کار اجرایی آن آغاز شده و به موزه تئاتر تبدیل شود. در محدوده حصار ناصری 14 دروازه تاریخی وجود دارد که دروازه غار و دروازه حضرت عبدالعظیم(ع) با همان سبک و معماری و کاشی در نقطه خودش احیا شده است.

تا کی مردم باید هزینه ناهماهنگی‌ها و ضعف ما مدیران را تحمل کنند؟
وی ادامه داد: بارها به عزیزان در میراث فرهنگی می‌گفتیم که چرا آنقدر با هم بحث می‌کنیم؟ فلان موزه را در حاشیه میدان امام خمینی(ره) درست می‌کنیم اما بعد می‎‍‌ایستیم که چگونه از آن استفاده کنیم، این قهر خداوند را می آورد و نعمت را از ما می‌گیرد. ما باید بت‌پرستی قرن بیست و یکی را کنار بگذاریم. چرا همکاری نمی‌کنیم و از ظرفیت‌های هم استفاده نمی‌کنیم؟ تا کی مردم باید هزینه ناهماهنگی‌ها و ضعف ما مدیران را تحمل کنند؟

شهردار تهران بیان کرد: روزی که طرح تحول منطقه 12 را به شورا آوردیم بعضی دوستان خیلی مخالفت کردند و گاهی با القابی حرف زده می‌شد که با این روش‌ها نمی‌شود کار را حل کرد. با کدام روش می‌شود کار را حل کرد؟ کجای زندگی انسان‌ها اگر انضباط نداشته باشد می‌شود کار را پیش برد؟ امروز شاهد هستیم که بعد از شش سال تلاش در منطقه 12 امروز توانستیم به این نقطه برسیم و امیدواریم این شتاب بیشتر شود.

قالیباف ادامه داد: برای شروع این کار لازم شد تا گاهی شب و روزهایی از زندگی خود را به منطقه 12 منتقل کنم به نحوی که در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه زن و بچه را به منطقه 12 آوردم، در این مدت شب‌ها در محل راه رفتم و زندگی کردم که حس اینجا را بگیرم.

رقم خوردن اتفاقات بزرگ با حضور اصحاب فرهنگ، هنر و اندیشمندان

وی در ادامه به اهمیت موضوع گردشگری و اشتغال در منطقه 12 اشاره کرد و گفت: با رویکرد اجتماعی و فرهنگی و با حضور اصحاب فرهنگ، هنر و اندیشمندان می‌توانیم اتفاقات بزرگی برای شهر و کشور رقم بزنیم.

شهردار تهران تاکید کرد: ما امروز در این محل افتتاح نداریم، بلکه می‌خواهیم مطمئن باشیم کار در مسیر خودش قرار می گیرد. هر موقع اینجا آمدم همه کارگران و مهندسان و زحمت‌کشان با عشق و دل کار کردند که به همه آنها خدا قوت می‌گویم.

لزوم نگاه فرهنگی در اقتصاد مقاومتی

قالیباف با بیان اینکه حتی در اقتصاد مقاومتی هم باید نگاه ما، نگاه فرهنگی باشد، گفت: اگر بقیه کشورها برای پیشرفت خود اولویت و توجه را به فرهنگ می‌دهند ما نیز برای پیشرفت خود ناگزیر هستیم که به رویکرد فرهنگی و اجتماعی اولویت دهیم. روح حاکم بر اقتصاد مقاومتی هم همین نگاه فرهنگی است که آثار آن را هم امروز می‌بینیم.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۸۶۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه‌های دولتی مکلف به پاسخگویی و اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی هستند

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه گفت : تمامی دستگاه‌های دولتی مکلف به پاسخگویی و اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان می باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، دومین نشست ستاد استانی پیگیری اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی دادگستری کرمانشاه در سال ۱۴۰۳ امروز _ سه شنبه یازدهم اردیبهشت _ با حضور شهرام کرمی رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه، معاون پیشگیری دادگستری، مسئولین و مدیران مربوطه برگزار شد.

شهرام کرمی رئیس کل دادگستری استان ضمن تبریک روز جهانی کارگر با اشاره به بیانات ارزشمند رهبر معظم انقلاب در خصوص حمایت از تولید در دیدار اخیر با جامعه کارگری کشور اظهار داشت: مقام معظم رهبری شعار امسال را مانند سالهای گذشته، با مضمون حمایت از اقتصاد و تولید، سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نام نهادند و در دیدار اخیر با جامعه کارگری، این قشر زحمتکش را رکن اصلی جهش تولید دانستند.

کد خبر 749458

دیگر خبرها

  • شش مولفه اقتصاد مقاومتی متعلق به مردم است 
  • نقش شوراها در تحقق شعار سال انکار ناپذیر است
  • در پی راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی کرمانشاه هستیم
  • مشکل طولانی شدن فرایند اداری ترخیص مواد اولیه شرکت‌های داروسازی به زودی رفع می‌شود
  • بازدید دادستان تهران از دو شرکت‌ داروسازی
  • مشکل طولانی شدن ترخیص مواد اولیه دارو برطرف می‌شود
  • اعطای نشان ملی به شرکت آرد هشترود 
  • اعطای نشان ملی اقتصاد مقاومتی به " شرکت آرد هشترود "
  • زراعت چوب نمونه اقتصاد مقاومتی است
  • دستگاه‌های دولتی مکلف به پاسخگویی و اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی هستند